• Pers

Regelmatig verschijnt Désiré De Lille in de pers. Die knipsels vind je ook steeds hier terug. Vers van de pers!

 

CittA stadsmagazine by Gault&Millaut

Antwerpen kent zijn kermishoogdagen tijdens de jaarlijkse Sinksenfoor. Een trouwe standhouder sinds decennia is Lacquemant, wafel en smoutebollenbakker Désiré De Lille. Hij heeft ook een vaste locatie (tearoom en take-out counter) in de Antwerpse binnenstad. Ondernemer Marc Stoffels is de kleinzoon van Désiré Smidts die in Rijsel de eerste Lacquemant vorm gaf. Marc maakte er terecht een ‘Antwerpse delicatesse’ van die ook op Waalse foren veel bijval kent.

 

CittA magazine by Gault & Milliau
Artikel Désiré De Lille Sinksenfoor

Werken op de Sinksenfoor, Gazet van Antwerpen

[…] Ook de naam Désiré De Lille klinkt in Antwerpen als een klok. De kermisfamilie, bekend van de eetkramen, heeft in Antwerpen ook een tearoom. Dat het kermisleven niet per definitie in het bloed moet zitten, bewijst medewerkster Tamara Tomic. Zij is ergens een “vreemde eend in de bijt”, maar kreeg de smaak te pakken toen ze in de tearoom aan de slag ging. Nu staat ze ook op de kermis. […] “We beschouwen elkaar niet als concurrenten, we zijn één grote familie. Als we elkaar kunnen helpen doen we dat” zegt Tamara.